#47 Kako vratiti kontrolu nad vlastitim životom *UZ OVA 4 ALATA*: SRĐAN BOGIĆEVIĆ | HUMAN LAB PODCAST

“Bolje hodati sam u pravom smjeru nego pratiti čopor ljudi koji ide u pogriješnom smjeru.”

-Srđan Bogićević
Srđan Bogićević Human LAB Podcast #47

Razgovor možete pronaći na youtube kanalu, Spotify-u, te svim ostalim platformama za pružanje audio reprodukcije podcasta.


Pogledaj razgovor na YouTube-u

Human LAB Podcast YouTube

Poslušaj nas i na Spotify-u

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

SRĐAN BOGIĆEVIĆ

Ovaj razgovor možda je i razgovor koji će vas najviše motivirati. Mene svakako je. Ono što možete očekivati u ovom razgovoru je jedna iskrena životna priča. Jedan život koji je iz očaja i pokušaja samoubojstva prerastao u inspirativnu priču u kojem se uspjesi samo nižu. Srđan je prije svega neuroistraživač. Iako bez formalnog obrazovanja, duboko je zagrabio u neuroznanost. Sada prenosi sve one kompleksne i teške pojmove na jednostavan način svojoj publici koja svakog dana raste po broju.

Srđan Bogićević Human LAB Podcast #47

A mi smo razgovarali o nekoliko stavki koje donose uspjeh a potvrđene su znanstvenim činjenicama. Dali smo odgovor na pitanje što je meditacija, kako meditirati, kako učiti nove informacije. Osvrnuli smo se i na možda najboljeg neuroznanstvenika ako gledamo metode prenošenja znanja drugima a to je Andrew Huberman. Moj zaključak ovog razgovora bio bi pišite namjere jer jedino tako vlastitim akcijama usmjeravate život tamo gdje vi želite da on ide.

Neuroistraživač / Art made By Miloš Crnjanski

Uživajte
-Mateo, Human LAB

Poveži se s Srđanom

WEB | Instagram | YouTube

POTRAŽI HUMAN LAB PODCAST
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKE OZNAKE:

00:00 – Što vas čeka u epizodi
02:45 – Što ja zapravo radim
11:55 – Zašto sam otišao u Kanadu i na kraju se vratio
17:00 – Trenutak u kojem sam krenuo počiniti samoubojstvo
24:10 – Trenutak koji mijenja sve
39:45 – Prvi koraci ka uspjehu
52:20 – Što su namjere
01:17:35 – Kako naučiti brzo i efikasno neuroznanost ali i druga znanja
01:27:19 – Andrew Huberman
01:29:32 – Kako se informacije pohranjuju u memoriju
01:34:10 – Motivacija i izgovori
01:38:36 – Što je meditacija
01:50:05 – Kako mozak koristi pretpostavke
01:53:15 – Korištenje kalendara i planiranje vremena
SPONSORS

Bez naših sponzora ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im Hvala!

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

SKILLSHARE

SkillShare je odlična online platforma za učenje. Mjesto gdje na dohvat ruke imate ciljane i specifične edukacije iz toliko različitih područja da ni sami niste svjesni za što se sve može čovjek educirati. Bilo da je riječ o sportu, treningu ili video editingu, produktivnosti ili pak heklanju. Da čak i o heklanju imate edukacije. Nisam ni ja znao. Putem video predavanja koja su uvijek podjeljena u cjeline možete postati profesionalac već danas. Uz svako predavanje najčešće imate i radne zadatke koje možete izvršavati ili se direkno javiti tvorcu predavanja kako bi mu postavili dodatno pitanje.
SkillShare možete isprobati besplatno na mjesec dana putem linka. U tih mjesec dana možete pogledati koliko god stignete bez ograničenja, a ako se i odlučite na Skillshare i dalje. Putem ovog linka dobivate 40% popusta na godišnju pretplatu. Definitivno najbolje uložen novac u vlastitu edukaciju!! Dakle za besplatni probni mjesec i 40% popusta prijavite se na SkillShare Putem linka ( https://skillshare.eqcm.net/humanlab )

JEDNOKRATNA DONACIJA PUTEM PAYPAL-a

Naš rad možete podržati i jednokratnim donacijama putem PayPal-a. Ukoliko jednostavno želite zahvaliti za trud i rad koji ulažem u ovaj podcast onda je ovo najbolji način. A ja obećavam kako će sav novac biti uložen u podizanje kvalitete podcasta. Link za direktnu uplatu! ( https://paypal.me/humanlabpodcast )
U svakom slučaju nemoj se osjećati loše ako to sada ne možeš učiniti. I lajk i komentar jednako su vrijedni kao i donacija. A možeš čak i podjeliti sa svojim društvom ovu epizodu.

PRETPLATI SE BESPLATNO NA TJEDNI NEWSLETTER: http://eepurl.com/gJvWcL Mjesto gdje ćeš svakoga tjedno na svoju emali adresu dobivati nove ažurirane informacije iz područja kao što su Zdravlje, Fitness, Dugovječnost, Medicina i mnoge druge srodne teme. Mjesto za nove diskusije i rasprave oko novih istraživanja. Odlična prilika za skupiti hrpu super korisnih i provjerenih informacija s kojima ćeš rasti i razvijati svoj intelekt i sposobnosti!!