Okrenuti život u svoju korist /W Mislav Jukić – HUMAN LAB PODCAST #06

Mislav Jukić

Jedan veseljak.

Mislav Jukić je netko tko će u vama pronaći razlog da se promijenite na bolje. Reći će vam sve ono što u životu radite a da vam možda i ne ide u prilog.

Transformacija -30kg

Njegova otvorenost ono je što me zaista privuklo da ga pozovem kao gosta. U podcastu ispričao mi je sve od svoje fizičke transformacije ( Nevjerojatnih -30kg ), pa sve do problema u obitelji i njegov put sa drogom.

Pogreške u životu

Od sitnog dilera do odluke da želi utjecati na ljude na potpuno drugačiji način. Njegov put kroz pakao droge otvoreno je priznao. Ne postoji opravdanje kojim se mogu takvi postupci opravdati. Niti ljutnja i inat prema drugima nisu dovoljno dobri razlozi za takvo ponašanje u prvom redu prema samom sebi a kasnije i prema drugima.

Danas

Danas njegov posao je da svojim primjerom potakne ljude da se promjene, da poduzmu nešto po pitanju svoga zdravlja. Osim što svojim primjerom služi kao motivacija on je tu za sve te ljude u svakom njihovom koraku. Njihova najveća podrška u procesu stvaranja novog sebe.

Komplikacije u odnosima

Nevjerojatno važne lekcije možemo od njega naučiti. Jedna od njih je da je za probleme u odnosu potrebno dvoje. Tako je i on s tim shvaćanjem ispričao svoj problematični odnos sa mamom te donio zdrave zaključke da prvo moramo svoj način komunikacije promjeniti da bi smo mogli očekivati isto s druge strane.

U razgovoru podijelio je i svoj put kroz nekoliko veza koje nisu funkcionirale, iz kojih ima i jedno dijete (koje obožava i voli neizmjerno puno).

Danas je u vezi sa osobom koja je došla kao nagrada za sav trud koji je uložio u sebe s kojom može sa sigurnim temeljima graditi sreću.

Jako puno dobrih stvari nas čeka uz puno strpljenja i razumijevanja za druge.

uživajte, vaš

-Mateo

Listen to Stitcher

SHOW NOTES

Pozadina, kontekst, Poveznice

Mislav Jukić
Facebook
Instragram
Dregermajster
K.R.A.S.T.
Kiša Metaka
High5
Vojko V
Tvornica kulture
Dom Sportova
KSET
Zmajevo
Zmajska pivovara

KAKO MOGU PODRŽATI PODCAST?

Reci svojim prijateljima i podjeli na društvenim mrežama.

Sigurno jedan od najboljih načina kako možete pomoći radu podcasta je da proširite glas o njemu. Što više ljudi zna za njega to je i naš motiv veći.

Posjetite naše društvene mreže

POSTANI NAŠ PATREON!

HVALA TI ŠTO PODRŽAVAŠ PODCAST!

Human LAB Podcast je oblik medija preko kojeg ćete sigurno dobiti neku vrijednost. Podcast možete slušati bilo kada i bilo gdje, u video ili audio formatu, online i offline. I zato je njegova velika prednost što ga možete slušati dok obavljate neke zadatke te usput želite čuti nešto korisno i zanimljivo. U vožnji na putu do posla ili dok spremate kuću/stan idealno rješenje.

U razgovoru sa raznim ljudima želim Vam donjeti dio njihovog razmišljanja i iskustva. Njihove ideje i viđenje trenutne situacije. Mi želimo razgovarati o temama koje su bitne i od koje svi mogu imati neke koristi.

Osjećajte se slobodnim ostaviti komentar kakav god on bio, podjeliti sa prijateljima ako mislite da postoji netko tko će imati korist u nekom od razgovora. Šaljite nam poruke, kritike, ideje, pohvale bez ustručavanja tu smo isključivo kako bi smo napravili nešto korisno i pozitivno u današnjem okruženju.

Kako bi smo učinili ovaj podcast još boljim uključite se u raspravu, postavite pitanje, predložite potencijalnog gosta, iznesite svoje mišljenje o temi o kojoj smo razgovarali, jer ovaj razgovor ne završava sa krajem audio/videa on tu tek počinje!

Hvala Vam na svoj podršci i javite nam se želimo Vas čuti.