Što bi svi u fitness industriji trebali znati: Petar Jurina | Human LAB Podcast #09

Petar Jurina

Osoba sa iskustvom na području makretinga u fitnessu koje bi mnogi rado posjedovali. On je vodeći marketinški stručnjak koji svoj rad bazira na rad sa trenerima te vlasnicima teretana.

Svoje znanje nesebično želi podijeliti sa svima. Tako da svakodnevno na njegovim društvenim mrežama možete pronaći jako puno sadržaja iz njegovog područja.

Veoma kreativan i susretljiv. Vješt sa izradom vizualnog materijala.

100 Članova u 100 dana

Ako se nalaziš u fitness industriji onda si gotovo sigurno imao problema sa dovođenjem novih klijenata. Ili si možda trenutno na prekretnici i razmišljaš o proširenju poslovanja.
Za takve osobe Petar je osmislio program pod nazivom 100 Članova u 100 dana. Naziv je “Self explanatory” dakle program koji će vam osigurati nove klijente ili članove dvorane.
Informacije se nalaze na njegovoj Web stranici.

Vrlo je svjestan svojih vrlina, ali i mana. Zato što je otvorenog uma i samosvjestan shvaća koliko je važno u životu imati mentore i koliki je potencijalni povrat ulaganja u mentorstvo. Jedan od njegovih mentora zasigurno je i gospodin sa slike Steave Maxwell.

Neizostavna je i njegova suradnja sa zagrebačkim trenerom Marinom Bašićem kojeg smo imali priliku već čuti u jednoj od epizoda Podcasta ( https://www.youtube.com/watch?v=MCbMPgWWuIo&t=224s )
Petar je voditelj velikog djela poslovanja Basic GYM dvorane. Zaslužan je za marketing i promociju dvorane, osobni brend Marina te promociju knjiga Marina Bašića.
Iz razgovora se može zaključiti kako je jedna od važnijih karika u poslovanju Basic brenda.

U razgovoru smo razgovarali o mnogim temama koji se tiču svih u fitness industriji. Osim fitnessa dotaknuli smo se i mnogih tema iz marketinga, poslovanja, i trenutne situacije na tržištu. Odgovorili smo na mnoga pitanja a ovo su neka od njih:

-kako privući nove članove
-kako povećati cijenu svoje usluge
-kako povećati svoj utjecaj u zajednici
-kako povećati doseg na društvenim mrežama
-facebook oglasi, kako i na koji način
-Networking?
-Copywriting ?

uživajte, vaš

-Mateo

Listen to Stitcher

SHOW NOTES

Pozadina, kontekst, Poveznice

PETAR JURINA
Instagram
Facebook
Facebook Grupa
Web
Marino Bašić
Basic GYM One
Steave Maxwell
Craig Ballantyne
Vince Del Monte


TIME STAMPS
00:37 – Što je Marketing?
00:58 – Što je Brand?
07:44 – Važnost dodatne edukacije
11:44 – Razlike između marketing korporacija i agencija
16:57 – Kako je radit sa Marinom Bašićem?
20:10 – Delegiranje za napredak poslovanja
26:00 – Marketing može biti ulaganje ili trošak, kako znati što je?
36:18 – Budi spreman dati više od oćekivanog
44:18 – Kada i koliko ulagati u oglase
45:50 – Uska specijalizacija ili široka populacija
54:00 – Što je Copywriting
01:01:01 – Prodaja emocija
01:14:00 – Pravilo 33%
01:19:50 – Zašto je podcast potencijalno dobar za sve

KAKO MOGU PODRŽATI PODCAST?

Reci svojim prijateljima i podjeli na društvenim mrežama.

Sigurno jedan od najboljih načina kako možete pomoći radu podcasta je da proširite glas o njemu. Što više ljudi zna za njega to je i naš motiv veći.

Posjetite naše društvene mreže

HVALA TI ŠTO PODRŽAVAŠ PODCAST!

Human LAB Podcast je oblik medija preko kojeg ćete sigurno dobiti neku vrijednost. Podcast možete slušati bilo kada i bilo gdje, u video ili audio formatu, online i offline. I zato je njegova velika prednost što ga možete slušati dok obavljate neke zadatke te usput želite čuti nešto korisno i zanimljivo. U vožnji na putu do posla ili dok spremate kuću/stan idealno rješenje.

U razgovoru sa raznim ljudima želim Vam donijeti dio njihovog razmišljanja i iskustva. Njihove ideje i viđenje trenutne situacije. Mi želimo razgovarati o temama koje su bitne i od koje svi mogu imati neke koristi.

Osjećajte se slobodnim ostaviti komentar kakav god on bio, podijeliti sa prijateljima ako mislite da postoji netko tko će imati korist u nekom od razgovora. Šaljite nam poruke, kritike, ideje, pohvale bez ustručavanja tu smo isključivo kako bi smo napravili nešto korisno i pozitivno u današnjem okruženju.

Kako bi smo učinili ovaj podcast još boljim uključite se u raspravu, postavite pitanje, predložite potencijalnog gosta, iznesite svoje mišljenje o temi o kojoj smo razgovarali, jer ovaj razgovor ne završava sa krajem audio/videa on tu tek počinje!

Hvala Vam na svoj podršci i javite nam se želimo Vas čuti.