Najbolji Alati za Balans Treninga, Prehrane i Zabave: NEMANJA MILOVIĆ | Human LAB Podcast #44

“Misli i okruženje kontroliraju sve naše stanične funkcije”

-Nemanja Milović
Nemanja Milović Human LAB Podcast #44

Razgovor možete pronaći na youtube kanalu, Spotify-u, te svim ostalim platformama za pružanje audio reprodukcije podcasta.


Pogledaj razgovor na YouTube-u

Human LAB Podcast YouTube

Poslušaj nas i na Spotify-u

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

NEMANJA MILOVIĆ

Edukator, fitness osoba koja ostvaruje ogroman utjecaj na našem području ali i šire. Nemanja je prije svega izrazito educirana osoba koja posjeduje ogromnu količinu znanja i informacija iz raznih područja čovjekova funkcioniranja.

Poziv svima na besplatnu konferenciju o kreatinu (CreGAAtine) koja će se održati 7. Listopada u hotel Internacional Zagreb sa početkom u 19h. Glavni predavač biti će prof. Sergej Ostojić.

LINK ZA PRIJAVU: https://forms.gle/hGwNHAzckThuE3ku7

Nemanja Milović Human LAB Podcast #44

Razgovarali smo prvesntvneno o čovjeku. Na koje sve načine možemo biti uspješniji, sposobniji, zdraviji. Dotaknuli smo se brojnih tema od Wim Hoffa, disanja, obrazaca ponašanja, kreatina, CreGAAtine, pa sve do njegovih nekoliko supermoći koje nam je otkrio. Objasnio nam je što je NSDR, kronična upala ali i kako je potrebno imati filter na društvenim mrežama.

Test kronične upale o kojem smo razgovarali možte zatražiti na email: zz@teambuildingglobal.com

Nemanja Milović, CreGAAtine

Uživajte
-Mateo, Human LAB

Poveži se s Nemanjom

WEB | Instagram | Facebook |

POTRAŽI HUMAN LAB PODCAST
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKE OZNAKE:

00:00 – Što te čeka u epizodi
01:30 – Tko je Nemanja i što su njegove supermoći
12:12 – Kako se čovjek odmara i regenerira
19:15 – Najbolji način za samoedukaciju
24:11 – Filtriranje sadržaja na društvenim mrežama
33:00 – CreGAAtine nova revolucija na tržištu suplemenata
42:30 – Kreatin je najkorisniji za ljude 65+
58:43 – Ispušni ventil simpatikusa
01:04:50 – Kronična upala podloga svih zdravstvenih problema
01:15:52 – Znanost iza Wim Hoff metode
01;22:50 – NSDR je meditacija bez duhovne komponente
01:31:00 – Kako trenira Nemanja Milović
01:36:05 – Crossfit
01:41:50 – 5 izvora dugovječnosti
SPONSORS

Bez naših sponzora ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im Hvala!

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

SKILLSHARE

SkillShare je odlična online platforma za učenje. Mjesto gdje na dohvat ruke imate ciljane i specifične edukacije iz toliko različitih područja da ni sami niste svjesni za što se sve može čovjek educirati. Bilo da je riječ o sportu, treningu ili video editingu, produktivnosti ili pak heklanju. Da čak i o heklanju imate edukacije. Nisam ni ja znao. Putem video predavanja koja su uvijek podjeljena u cjeline možete postati profesionalac već danas. Uz svako predavanje najčešće imate i radne zadatke koje možete izvršavati ili se direkno javiti tvorcu predavanja kako bi mu postavili dodatno pitanje.
SkillShare možete isprobati besplatno na mjesec dana putem linka. U tih mjesec dana možete pogledati koliko god stignete bez ograničenja, a ako se i odlučite na Skillshare i dalje. Putem ovog linka dobivate 40% popusta na godišnju pretplatu. Definitivno najbolje uložen novac u vlastitu edukaciju!! Dakle za besplatni probni mjesec i 40% popusta prijavite se na SkillShare Putem linka ( https://skillshare.eqcm.net/humanlab )

JEDNOKRATNA DONACIJA PUTEM PAYPAL-a

Naš rad možete podržati i jednokratnim donacijama putem PayPal-a. Ukoliko jednostavno želite zahvaliti za trud i rad koji ulažem u ovaj podcast onda je ovo najbolji način. A ja obećavam kako će sav novac biti uložen u podizanje kvalitete podcasta. Link za direktnu uplatu! ( https://paypal.me/humanlabpodcast )
U svakom slučaju nemoj se osjećati loše ako to sada ne možeš učiniti. I lajk i komentar jednako su vrijedni kao i donacija. A možeš čak i podjeliti sa svojim društvom ovu epizodu.

PRETPLATI SE BESPLATNO NA TJEDNI NEWSLETTER: http://eepurl.com/gJvWcL Mjesto gdje ćeš svakoga tjedno na svoju emali adresu dobivati nove ažurirane informacije iz područja kao što su Zdravlje, Fitness, Dugovječnost, Medicina i mnoge druge srodne teme. Mjesto za nove diskusije i rasprave oko novih istraživanja. Odlična prilika za skupiti hrpu super korisnih i provjerenih informacija s kojima ćeš rasti i razvijati svoj intelekt i sposobnosti!!