Ne Dozvolite Da Vam Laži Fitness Industrije Uzmu Novac I Vrijeme: TOMISLAV BIŠČAN | Human LAB Podcast #53

“Nismo mi prestali vježbati zato što smo ostarili, već smo ostarili zato što smo prestali vježbati”

-Tomislav Biščan
Tomislav Biščan Human LAB Podcast #53

Razgovor možete pronaći na youtube kanalu, Spotify-u, te svim ostalim platformama za pružanje audio reprodukcije podcasta.

HUMAN LAB HUB – TVOJA ULTIMATIVNA FITNESS ZAJEDNICA

Ako želite biti okruženi najboljim stručnjacima na dohvat ruke, Human LAB Hub je pravo mjesto za vas. Bez obzira trebate li pomoć u: kondicijskoj pripremi, bodybuildingu, kineziterapiji, nutricionizmu, psihologiji, fitness business marketingu ili želite ostvariti kvalitetnu dugovječnost.
https://humanlabhub.com/


Pogledaj razgovor na YouTube-u

Human LAB Podcast YouTube

Poslušaj nas i na Spotify-u

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

U svijetu u kojem želimo više od života, Human LAB Premium je zamišlja kao zajednica pojedinaca koji žele postići više. Kako bi osigurali da imate sve informacije i znanja potrebne za život duži i zdraviji, preporučujemo da se pridružite našoj zajednici kroz naš premium program na Patreonu.

TOMISLAV BIŠČAN

Tomislav Biščan, kineziolog, Vlasnik “Training Spot” dvorane, profesor na Fitness Učilištu.
Kreator kontroverznog ali izuzetno edukativnog sadržaja na Tik Toku.

HumanLAB #Podcast #TomislavBiščan #TrainingSpot #Trening #Fitness


-Mateo, Human LAB

POTRAŽI HUMAN LAB PODCAST
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKE OZNAKE:

00:00 Opener
03:10 – Od umjetničkog klizanja do fitness mogula
09:35 – Alternativni pristup grupnom treningu
20:50 – 6 Osnovnih obrazaca kretanja za početnike
24:15 – Moj pogled na “Funkcionalni fitness”
28:25 – Crossfit prevara
35:05 – Nedostatci Kineziološkog fakulteta
39:10 – Funkcionalna anatomija
52:25 – Najčešći problemi rekreativaca
57:00 – Metabolički sindrom
01:04:40 – Probleme koje stvara debljina
01:15:55 – Body positivity
01:37:40 – Kognitivni benefiti treninga
01:40:25 – Djeca u teretani
SPONSORS

Bez naših sponzora ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im Hvala!

Učinite svoj život zdravijim i jačim s My Protein proizvodima! Kao ljubitelj fitnessa i zdrave prehrane, nećete žaliti što ste odabrali jednog od vodećih proizvođača dodataka prehrani i sportske prehrane. My Protein nudi širok izbor proizvoda za izgradnju mišića, gubitak težine, poboljšanje performansi i općenito zdravlje, sastavljenih od visokokvalitetnih sastojaka podvrgnutih rigoroznoj kontroli kvalitete.

Osigurajte 40% popusta na cijelu narudžbu korištenjem koda MATEO-R7E ili putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E. Iskoristite ovu priliku da isprobate neke od najboljih proizvoda za zdravu prehranu i učinite svoje zdravlje prioritetom.

ANI BIOME

Ani Biome je hrvatski startup koji pruža inovativno rješenje za preventivnu medicinu. Putem personalizirane preporuke i proizvoda iz njihove kolekcije, pomažu u poboljšanju gut healtha i crijevnog mikrobioma. Personalizaciju postižu korištenjem dva testa (Age i Belly) te aplikacije koja uči o vašim navikama i raspoloženju te vam pruža potrebne informacije i znanja za unaprjeđenje vašeg crijevnog mikrobioma.

Korištenjem linka (https://anibiome.ai?bg_ref=1zeOrvwkMt) ili promo koda HUMANLAB, ostvarite 20% popusta na mikronapitke i 10% popusta na sve testove! Učinite korak u poboljšanju vašeg zdravlja i unaprjeđenju probave uz Ani Biome!

HUMAN LAB PREMIUM

U svijetu u kojem želimo više od života, Human LAB Premium je zamišlja kao zajednica pojedinaca koji žele postići više. Kako bi osigurali da imate sve informacije i znanja potrebne za život duži i zdraviji, preporučujemo da se pridružite našoj zajednici kroz naš premium program na Patreonu.

Kao član, imat ćete pristup posebnim sadržajima i bonusima koje ne nudimo drugim slušateljima. To uključuje mjesečne Q&A s voditeljima, pristup našoj online zajednici za razgovore i sugestije, raniji pristup novim epizodama, te slušanje bez reklama. Vaša financijska podrška će biti uložena u redovito objavljivanje i poboljšanje sadržaja, što znači da ćete imati ad-free iskustvo slušanja.

Uz Supporter članstvo za 3€ mjesečno, imat ćete pristup bonusima poput live Q&A-a, online zajednice, ranijeg pristupa novim epizodama i ad-free slušanja.

Ako želite još više, Human LAB Premium članstvo od 7.99€ mjesečno pruža dodatne pogodnosti poput posebne epizode s gostima Andrea Solomun i Sebastijan Orlić, te povećane mogućnosti sudjelovanja u razgovorima i diskusijama u privatnoj zajednici.

Budite dio naše zajednice i pridružite nam se na putu prema višem životu. Hvala na vašoj podršci!

Više informacija na linku: https://www.patreon.com/humanlabpodcast