Od krckanja leđa do propasti zdravstvenog sustava: TONI MARIĆ | Human LAB Podcast #54

“Pacijenti očekuju čuti broj tretmana preko telefona. Što je nebulozno!”

-Toni Marić
Toni Marić Human LAB Podcast #54

Razgovor možete pronaći na youtube kanalu, Spotify-u, te svim ostalim platformama za pružanje audio reprodukcije podcasta.

HUMAN LAB HUB – TVOJA ULTIMATIVNA FITNESS ZAJEDNICA

Ako želite biti okruženi najboljim stručnjacima na dohvat ruke, Human LAB Hub je pravo mjesto za vas. Bez obzira trebate li pomoć u: kondicijskoj pripremi, bodybuildingu, kineziterapiji, nutricionizmu, psihologiji, fitness business marketingu ili želite ostvariti kvalitetnu dugovječnost.
https://humanlabhub.com/


Pogledaj razgovor na YouTube-u

https://youtu.be/f2gysOgffy4
Human LAB Podcast YouTube

Poslušaj nas i na Spotify-u

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

U svijetu u kojem želimo više od života, Human LAB Premium je zamišlja kao zajednica pojedinaca koji žele postići više. Kako bi osigurali da imate sve informacije i znanja potrebne za život duži i zdraviji, preporučujemo da se pridružite našoj zajednici kroz naš premium program na Patreonu.

TONI MARIĆ

Toni Marić, prvostupnik fizioterapije. Osnivač Physioverse Academy. Specijalist za ortopedsku i sportsku fizioterapiju.

Prije svega vrsni poznavatelj anatomije čovjeka. Svoje znanje brusio je prvo radom u javnom sektoru zdravstva, a zatim brojnim edukacijama kao samostalni djelatnik. Njegova web stranica pod nazivom “Ad Sacrum” u posljednje vrijeme sve je više posjećena s obzirom na to kakav kvalitetan sadržaj dijeli kako za pacijente tako i za svoje kolege.

Toni Marić – Ad Sacrum, Physioverse Academy (Human LAB Podcast)

Razgovor je ispunjen konkretnim informacijama i uputama kako riješi određena bolna stanja. Stanja poput diskus hernije, sindroma smrznutog ramena i brojnih drugih tema koje muče našu populaciju.

HumanLAB #Podcast #physiotherapy #osteopatia #rehabilitation


-Mateo, Human LAB

POTRAŽI HUMAN LAB PODCAST
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKE OZNAKE:

00:00 – U današnjoj epizodi
02:25 – Fizioterapija i kineziterapija
09:20 – Kako nastaje Išijas
12:15 – Kako djeluje Dry Needeling
18:30 – Problemi zbog kojih mi se javljaju pacijenti
23:20 – Kako odabradi pravi jastuk
27:50 – Što je protruzija diska i kako se liječi
38:30 – Imobilizacija ekstremteta
41:50 – Upalni odgovor nakon uganuća
46:25 – Ledene kupke i hladni tuševi za oporavak
53:50 – Kiropraktika i magično krckanje
01:01:50 – Razlika kiropraktike i osteopatije
01:06:50 – Uloga Fascije u Osteopatiji
01:11:50 – Physioverse Academy
01:22:35 – Poslovni aspekt
01:25:50 – Propast zdravstvenog sustava
01:41:50 – Zavist i ljubomora među kolegama
SPONSORS

Bez naših sponzora ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im Hvala!

FTB – Feed The Beast Nutrition: https://ftbnutrition.hr/
CCM – Centar za crijevni mikrobiom: https://ccm.hr/

Učinite svoj život zdravijim i jačim s My Protein proizvodima! Kao ljubitelj fitnessa i zdrave prehrane, nećete žaliti što ste odabrali jednog od vodećih proizvođača dodataka prehrani i sportske prehrane. My Protein nudi širok izbor proizvoda za izgradnju mišića, gubitak težine, poboljšanje performansi i općenito zdravlje, sastavljenih od visokokvalitetnih sastojaka podvrgnutih rigoroznoj kontroli kvalitete.

Osigurajte 40% popusta na cijelu narudžbu korištenjem koda MATEO-R7E ili putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E. Iskoristite ovu priliku da isprobate neke od najboljih proizvoda za zdravu prehranu i učinite svoje zdravlje prioritetom.

ANI BIOME

Ani Biome je hrvatski startup koji pruža inovativno rješenje za preventivnu medicinu. Putem personalizirane preporuke i proizvoda iz njihove kolekcije, pomažu u poboljšanju gut healtha i crijevnog mikrobioma. Personalizaciju postižu korištenjem dva testa (Age i Belly) te aplikacije koja uči o vašim navikama i raspoloženju te vam pruža potrebne informacije i znanja za unaprjeđenje vašeg crijevnog mikrobioma.

HUMAN LAB PREMIUM

U svijetu u kojem želimo više od života, Human LAB Premium je zamišlja kao zajednica pojedinaca koji žele postići više. Kako bi osigurali da imate sve informacije i znanja potrebne za život duži i zdraviji, preporučujemo da se pridružite našoj zajednici kroz naš premium program na Patreonu.

Kao član, imat ćete pristup posebnim sadržajima i bonusima koje ne nudimo drugim slušateljima. To uključuje mjesečne Q&A s voditeljima, pristup našoj online zajednici za razgovore i sugestije, raniji pristup novim epizodama, te slušanje bez reklama. Vaša financijska podrška će biti uložena u redovito objavljivanje i poboljšanje sadržaja, što znači da ćete imati ad-free iskustvo slušanja.

Uz Supporter članstvo za 3€ mjesečno, imat ćete pristup bonusima poput live Q&A-a, online zajednice, ranijeg pristupa novim epizodama i ad-free slušanja.

Ako želite još više, Human LAB Premium članstvo od 7.99€ mjesečno pruža dodatne pogodnosti poput posebne epizode s gostima Andrea Solomun i Sebastijan Orlić, te povećane mogućnosti sudjelovanja u razgovorima i diskusijama u privatnoj zajednici.

Budite dio naše zajednice i pridružite nam se na putu prema višem životu. Hvala na vašoj podršci!

Više informacija na linku: https://www.patreon.com/humanlabpodcast