Postani Superhuman – Zdravlje, Snaga, Produktivnost: IVICA SRAKOČIĆ | Human LAB Podcast #35

Autoritet se ne sjteče titulom, nego djelima

-Ivica Srakočić – Superhuman Life
Mirko Logožar Human LAB Podcast #34

Razgovor možete pronaći na youtube kanalu, Spotify-u, te svim ostalim platformama za pružanje audio reprodukcije podcasta.

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

IVICA SRAKOČIĆ

Ivica je otac prije svega. Uzor svojoj djeci i zajednici ljudi koji ga okružuju.

Nakon gostvanja u njegovom podcastu Superhuman Life odlučio sam i ja njega pozvati na “revanš”. I nisam požalio. Ivica je podjelio sa nama ogromno životno iskustvo koje ima.

Vrlo lako smo pronašli flow razgovora s obzirom na to da nas zanimaju jednake teme kao što su zdravlje, produktivnost, dugovječnost. U razgovoru smo prošli baš te teme. No nije samo to ono što Ivica zna i što promovira. On je začetnik Office fit programa kojim zaposlenike u korporacijama koji sugo sjede i na kraju pate od sjedilačkog načina života uči navikama i vještinama kako mogu izbjeći komplikacije upravo ove pošasti.
Zaposlenici zadovoljnije dolaze na posao a poslodavci trljaju ruke jer su napravili najbolju odluku za svoje poslovanje a to je uložili u zdravlje i kvalitetu života svojih zaposlenika.

Ivica je voditelj i Superhuman Life akademije. U kojoj kroz 13/14 tjedana pomaže pojedincima da promjene svoj stil života, unaprijed kvalitetu i postanu Superljudi.
Osim toga ne smijemo zaboraviti niti to da je Ivica Autor knjieg “From Swuid To Superhuman”

From squid to superhuma | Ivica Srakočić

Uživajte
-Mateo, Human LAB


Pogledaj razgovor na YouTube-u

https://youtu.be/MgfJMvugf4o

Poslušaj nas i na Spotify-u

Poveži se s Ivicom

Facebook | Instagram | LinkedIN

POTRAŽI HUMAN LAB PODCAST
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKE OZNAKE:

00:00 – Opener
02:25 – Tko je Ivica Srakočić?
03:40 – Kako izgleda dan osobe koja želi svoje performance dovesti na vrhunac
11:10 – Napuštanje sigurnog posla i lov na vlastite snove, kako sam prevladao strah
22:30 – Program Office fit – Tko ne bi htio biti zdraviji, snažniji, produktivniji i motiviraniji?
34:00 – Zašto sam napisao knjigu “From squid to superhuman”
46:04 – Što je Superhuman Akademija
56:40 – Konstruiranje fitness poslovanja
01:04:50 – Što je zdravlje? Kako se ja brinem o zdravlju.
01:08:35 – Riješite se stresa prije nego uopće nastane
01:23:15 – Kako brinuti o zdravlju vlastite djece
01:32:50 – Na koji način biram buduće goste za Superhuman Life Podcast
SPONSORS

Bez naših sponzora ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im Hvala!

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

SKILLSHARE

SkillShare je odlična online platforma za učenje. Mjesto gdje na dohvat ruke imate ciljane i specifične edukacije iz toliko različitih područja da ni sami niste svjesni za što se sve može čovjek educirati. Bilo da je riječ o sportu, treningu ili video editingu, produktivnosti ili pak heklanju. Da čak i o heklanju imate edukacije. Nisam ni ja znao. Putem video predavanja koja su uvijek podjeljena u cjeline možete postati profesionalac već danas. Uz svako predavanje najčešće imate i radne zadatke koje možete izvršavati ili se direkno javiti tvorcu predavanja kako bi mu postavili dodatno pitanje.
SkillShare možete isprobati besplatno na mjesec dana putem linka. U tih mjesec dana možete pogledati koliko god stignete bez ograničenja, a ako se i odlučite na Skillshare i dalje. Putem ovog linka dobivate 40% popusta na godišnju pretplatu. Definitivno najbolje uložen novac u vlastitu edukaciju!! Dakle za besplatni probni mjesec i 40% popusta prijavite se na SkillShare Putem linka ( https://skillshare.eqcm.net/humanlab )

LAZARUS COFFEE

Lazarus Coffee – Njihova misija je približiti ovu vrstu kave svakom kavoljupcu u Hrvatskoj i oduševiti svaki ukus. Specialty kava mnogo je više od samo kave. Ona je rezultat pomnog branja svakog zrna na farmama daleke Nikaragve i Kostarike, sigurnog transporta te prženja i same pripreme našeg omiljenog napitka.
Prosječnih proizvoda ima dovoljno, i baš vam zato žele pružiti specialty. Jer prosječan život nije za nas! Budi iznad prosjeka, biraj Lazarus coffee baš kao što sam ga odabrao i ja.
Kao osoba koja obožava pravi okus kave tako sam napokon pronašao i ja svog dobavljača. Moj osobni izbor je Brazil. U ponudi su vam razne granulacije. Kavu možete naručiti u: zrnu, za tursku, espresso aparat, moka, ili french press. Možete iznajmiti kafe aparat ili pak dogovoriti pretplatu gdje će svakog mjeseca na vašu adresu stizati doza kvalitetne kave. A sve to možete provjetiti na linku https://bit.ly/3d9mIlK

JEDNOKRATNA DONACIJA PUTEM PAYPAL-a

Naš rad možete podržati i jednokratnim donacijama putem PayPal-a. Ukoliko jednostavno želite zahvaliti za trud i rad koji ulažem u ovaj podcast onda je ovo najbolji način. A ja obećavam kako će sav novac biti uložen u podizanje kvalitete podcasta. Link za direktnu uplatu! ( https://paypal.me/humanlabpodcast )
U svakom slučaju nemoj se osjećati loše ako to sada ne možeš učiniti. I lajk i komentar jednako su vrijedni kao i donacija. A možeš čak i podjeliti sa svojim društvom ovu epizodu.

PRETPLATI SE BESPLATNO NA TJEDNI NEWSLETTER: http://eepurl.com/gJvWcL Mjesto gdje ćeš svakoga tjedno na svoju emali adresu dobivati nove ažurirane informacije iz područja kao što su Zdravlje, Fitness, Dugovječnost, Medicina i mnoge druge srodne teme. Mjesto za nove diskusije i rasprave oko novih istraživanja. Odlična prilika za skupiti hrpu super korisnih i provjerenih informacija s kojima ćeš rasti i razvijati svoj intelekt i sposobnosti!!