Tajne koje skrivaju od tebe: VINKO MIHALJEVIĆ | Human LAB Podcast #51

“Konačno natjecanje u muškom svijetu je nasilje.”

-Vinko Mihaljević
Vinko Mihaljević Human LAB Podcast #51

Razgovor možete pronaći na youtube kanalu, Spotify-u, te svim ostalim platformama za pružanje audio reprodukcije podcasta.

HUMAN LAB HUB – TVOJA ULTIMATIVNA FITNESS ZAJEDNICA

Ako želite biti okruženi najboljim stručnjacima na dohvat ruke, Human LAB Hub je pravo mjesto za vas. Bez obzira trebate li pomoć u: kondicijskoj pripremi, bodybuildingu, kineziterapiji, nutricionizmu, psihologiji, fitness business marketingu ili želite ostvariti kvalitetnu dugovječnost.
https://humanlabhub.com/


Pogledaj razgovor na YouTube-u

Human LAB Podcast YouTube

Poslušaj nas i na Spotify-u

*MYPROTEIN 40% popust na cijeli račun putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E ili korištenjem koda MATEO-R7E

U svijetu u kojem želimo više od života, Human LAB Premium je zamišlja kao zajednica pojedinaca koji žele postići više. Kako bi osigurali da imate sve informacije i znanja potrebne za život duži i zdraviji, preporučujemo da se pridružite našoj zajednici kroz naš premium program na Patreonu.

VINKO MIHALJEVIĆ

U novoj epizodi Human LAB Podcast-a, gostovao je istaknuti poduzetnik i stručnjak Vinko Mihaljević. On je voditelj popularnog LOOD podcasta, gdje istražuje koncept uspjeha razgovarajući s uspješnim ljudima iz različitih životnih područja. Njegov cilj je putem istraživanja i razgovora s takvim ljudima, otkriti ideje i metode koje su ih dovele na put uspjeha i koji ih drže na istom.

Vinko Mihaljević i obitelj – Human LAB Podcast

Vinko se u razgovoru s mnom dotakao nekoliko ključnih tema, uključujući negativan utjecaj okoline na snove i ciljeve, uzore i mentore te njihov utjecaj, početak LOOD podcasta i motivaciju za njegovo kreiranje, poslovno uspješnost na globalnoj razini, borbu protiv straha u poslovanju, važnost rutine u svakodnevnom životu, optimalni lifestyle i samopouzdanje.

Vinko također govori o tome što znači biti muškarac u današnjem svijetu, utjecaj modernizirane usporedbe muškarca i žene, vojni rok i njegov utjecaj na osobnost i karakter, te kako postati vođa u svom životu i poslu.

Vinko Mihaljević za Human LAB Podcast

U razgovoru se pojavljuje i tema Andrew Tate, te smo razgovarali o posljedicama modernizirane usporedbe muškarca i žene. Sve prisutni pojam Toxic Masculinity i što on predstavlja.

Slušatelji Human LAB Podcast-a mogu očekivati ​​provokativne i iskren razgovor o uspjehu, motivaciji i samounaprijeđenju, te će sigurno pronaći neke korisne i inspirativne informacije.

Zaključno, Vinko Mihaljević je nevjerojatno inspirativna i informativna ličnost. Slušatelji će sigurno uživati u ovom razgovoru i naučiti mnogo o tome kako postići uspjeh, kako se nositi sa strahom, kako promijeniti loše navike u dobre i kako postići optimalan lifestyle. Epizoda također govori o negativnom utjecaju okoline na snove i ciljeve, značaju uzora i mentora u životu, nedostatcima obrazovnog i edukacijskog sistema i važnosti psihoterapije za unutarnji mir. Na kraju, ova epizoda donosi veliku količinu motivacije i savjeta za uspjeh. Ne propustite priliku čuti ovaj interesantan razgovor i naučiti nešto novo!

Vinko Mihaljević – Human LAB Podcast #51 – Tajne uspjeha koje skrivaju od nas

#HumanLAB #Podcast #successmotivation #uspjeh #toxicmasculinity


-Mateo, Human LAB

POTRAŽI HUMAN LAB PODCAST
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKE OZNAKE:

[00:00] – U ovoj epizodi
[01:56] – Što sam htio biti kada sam odrastao?
[14:02] – Negativan utjecaj okoline na snove i ciljeve
[19:19] – Uzori i mentori – kako nas oni utječu
[24:27] – Početak LOOD Podcast-a – motivacija za kreiranje
[30:47] – Obrazovni i edukacijski sistem – njegove mane i prednosti
[37:16] – Poslovno uspješnost na globalnoj razini
[44:37] – Kako pobijediti strah u poslovanju
[54:10] – Psihoterapija kao put do unutarnjeg mira
[01:02:22] – Rutina i njezina važnost u svakodnevnom životu
[01:07:22] – Dobre i loše navike i kako ih promijeniti
[01:15:41] – Kako postići optimalan lifestyle?
[01:20:21] – Ultimativna sloboda kroz samopouzdanje i samorazvoj
[01:27:32] – Što je muškarac i kako biti muškarac u današnjem svijetu
[01:29:10] – Razgovor sa influencerom Andrew Tate-om
[01:37:30] – Posljedice modernizirane usporedbe muškarca i žene
[01:41:46] – Vojni rok i njegov utjecaj na osobnost i karakter
[01:51:50] – Što je potrebno da postaneš vođa u svom životu i poslu
[01:53:57] – Poruka za sve slušatelje Human LAB Podcast-a.
SPONSORS

Bez naših sponzora ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im Hvala!

Učinite svoj život zdravijim i jačim s My Protein proizvodima! Kao ljubitelj fitnessa i zdrave prehrane, nećete žaliti što ste odabrali jednog od vodećih proizvođača dodataka prehrani i sportske prehrane. My Protein nudi širok izbor proizvoda za izgradnju mišića, gubitak težine, poboljšanje performansi i općenito zdravlje, sastavljenih od visokokvalitetnih sastojaka podvrgnutih rigoroznoj kontroli kvalitete.

Osigurajte 40% popusta na cijelu narudžbu korištenjem koda MATEO-R7E ili putem linka https://www.myprotein.hr/referrals.list?applyCode=MATEO-R7E. Iskoristite ovu priliku da isprobate neke od najboljih proizvoda za zdravu prehranu i učinite svoje zdravlje prioritetom.

ANI BIOME

Ani Biome je hrvatski startup koji pruža inovativno rješenje za preventivnu medicinu. Putem personalizirane preporuke i proizvoda iz njihove kolekcije, pomažu u poboljšanju gut healtha i crijevnog mikrobioma. Personalizaciju postižu korištenjem dva testa (Age i Belly) te aplikacije koja uči o vašim navikama i raspoloženju te vam pruža potrebne informacije i znanja za unaprjeđenje vašeg crijevnog mikrobioma.

Korištenjem linka (https://anibiome.ai?bg_ref=1zeOrvwkMt) ili promo koda HUMANLAB, ostvarite 20% popusta na mikronapitke i 10% popusta na sve testove! Učinite korak u poboljšanju vašeg zdravlja i unaprjeđenju probave uz Ani Biome!

HUMAN LAB PREMIUM

U svijetu u kojem želimo više od života, Human LAB Premium je zamišlja kao zajednica pojedinaca koji žele postići više. Kako bi osigurali da imate sve informacije i znanja potrebne za život duži i zdraviji, preporučujemo da se pridružite našoj zajednici kroz naš premium program na Patreonu.

Kao član, imat ćete pristup posebnim sadržajima i bonusima koje ne nudimo drugim slušateljima. To uključuje mjesečne Q&A s voditeljima, pristup našoj online zajednici za razgovore i sugestije, raniji pristup novim epizodama, te slušanje bez reklama. Vaša financijska podrška će biti uložena u redovito objavljivanje i poboljšanje sadržaja, što znači da ćete imati ad-free iskustvo slušanja.

Uz Supporter članstvo za 3€ mjesečno, imat ćete pristup bonusima poput live Q&A-a, online zajednice, ranijeg pristupa novim epizodama i ad-free slušanja.

Ako želite još više, Human LAB Premium članstvo od 7.99€ mjesečno pruža dodatne pogodnosti poput posebne epizode s gostima Andrea Solomun i Sebastijan Orlić, te povećane mogućnosti sudjelovanja u razgovorima i diskusijama u privatnoj zajednici.

Budite dio naše zajednice i pridružite nam se na putu prema višem životu. Hvala na vašoj podršci!

Više informacija na linku: https://www.patreon.com/humanlabpodcast