Treniraj Efikasnije, Ostvari Rezultat Brže: MILOŠ ZARIĆ | Human LAB Podcast | Ep 61

“Dobar self-esteem ne znači ja mislim da sam ja najbolji, to je totalno loš selfiesteam. Dobar self-esteem je tačan, dakle, treba da znaš gde si, šta si, U čemu si dobar, u čemu si možda manje dobar,”

-Miloš Zarić
Miloš Zarić | Human LAB Podcast #61

Razgovor možete pronaći na youtube kanalu, Spotify-u, te svim ostalim platformama za pružanje audio reprodukcije podcasta.

HUMAN LAB HUB – TVOJA ULTIMATIVNA FITNESS ZAJEDNICA

Human LAB Hub – Tvoja Ultimativna Fitness Zajednica

https://humanlabhub.com/


Pogledaj razgovor na YouTube-u

Human LAB Podcast YouTube

Poslušaj nas i na Spotify-u

U svijetu u kojem želimo više od života, Human LAB Premium je zamišlja kao zajednica pojedinaca koji žele postići više. Kako bi osigurali da imate sve informacije i znanja potrebne za život duži i zdraviji, preporučujemo da se pridružite našoj zajednici kroz naš premium program na Patreonu.

MILOŠ ZARIĆ

Miloš Zarić je gost u najnovijoj epizodi podcasta Human LAB Podcast. Miloš je trener fitnesa i online coach koji se bavi pomaganjem ljudima da postignu svoje fitness ciljeve i poboljšaju svoje fizičko zdravlje.

Miloš Zarić | Human LAB Podcast 2023.


U ovoj epizodi podcasta, Miloš govori o njegovom iskustvu kao online coachom i važnosti stručnosti u industriji fitnesa. Miloš ističe da je važno imati kvalitetne informacije o ljudskoj psihologiji, prehrani, navikama i pravilnom treniranju kako bi se postigli optimalni rezultati. Također naglašava da treneri sa širom stručnošću imaju sposobnost da riješe sve veće probleme i dobiju bolje plaćene poslove.

Miloš Zarić i Mateo Ćorluka | Human LAB Podcast 2023.


U razgovoru se dotičemo važnosti edukacije trenera u području fitnessa te kako se približavaju njihovom radu s klijentima. Miloš naglašava da je uložio mnogo vremena i novca u svoje obrazovanje, sudjelovanjem u obukama, seminarima i edukacijama. Kroz praksu i uspjeh s klijentima, stekao je povjerenje i reputaciju kao vrhunski trener.


Također se raspravlja o izazovima s kojima se Miloš susreo kao online coach. On je podijelio svoje iskustvo o tome kako je nedostatak financijske stabilnosti doživio poslovni neuspjeh. Unatoč tome, nastavio je razvijati svoje vještine i koristiti kvalitetne alate kako bi unaprijedio svoj posao.
Uz to, razgovaramo o važnosti vođenja tima u fitness industriji. Miloš ističe važnost dobrog vođe koji može organizirati i uskladiti članove tima, te kako je bitno biti dobar vođa, a ne nužno najbolji izvođač. Također je naglašeno da je najučinkovitije kada vođa ima bolje trenere u svom timu.


Na kraju, epizoda završava s Miloševom porukom o važnosti pružanja kvalitete klijentima i fokusiranju na pružanje stvarne pomoći umjesto na marketinške trikove.

Miloš Zarić | Human LAB Podcast 2023

U ovoj epizodi podcasta stekli smo dublji uvid u industriju fitnesa i saznali kako stručnost igra ključnu ulogu u uspjehu online coachinga. Razgovarali smo o važnosti obrazovanja, vođenja tima i pružanju kvalitetne usluge klijentima. Poslušajte ovu epizodu kako biste saznali više o tome kako se postići vrhunske rezultate u fitnessu i izgraditi uspješnu karijeru kao online coach.

#business #fitness #onlinecoaching


-Mateo, Human LAB

Potražite nas i na Spotify-u

POTRAŽI HUMAN LAB PODCAST
NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

VREMENSKE OZNAKE:

00:05:23 – “Iskustvo s online coachingom i njegova važnost”
00:15:42 – “Značaj kvalitete proizvoda ili usluge za poslovni uspjeh”
00:23:18 – “Važnost prehrane i vježbe za postizanje dobrog izgleda”
00:34:56 – “Pravilno vođenje tima i uloga vođe”
00:42:39 – “Dilema između KIF-a i DIF-a”
00:52:10 – “Uvođenje minimalne cijene za provjeru interesa za program”
01:02:15 – “Važnost kompatibilnosti i ne natjecanja s zaposlenicima”
01:10:47 – “Testiranje programa i postepeno poboljšavanje”
01:20:30 – “Biti dobar vođa, ne nužno najbolji izvođač”
01:30:12 – “Opasnosti od korištenja detoks preparata za mršavljenje”
01:42:18 – “Kalorijski unos i gubitak kilograma”

HUMAN LAB HUB – TVOJA ULTIMATIVNA FITNESS ZAJEDNICA

Ako želite biti okruženi najboljim stručnjacima na dohvat ruke, Human LAB Hub je pravo mjesto za vas. Bez obzira trebate li pomoć u: kondicijskoj pripremi, bodybuildingu, kineziterapiji, nutricionizmu, psihologiji, fitness business marketingu ili želite ostvariti kvalitetnu dugovječnost. Human LAB Hub je mjesto za tebe!
https://humanlabhub.com/SPONSORS

Bez naših sponzora ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Zato im Hvala!

FTB – Feed The Beast Nutrition: https://ftbnutrition.hr/
CCM – Centar za crijevni mikrobiom: https://ccm.hr/

HUMAN LAB PREMIUM

Kao član, imat ćete pristup posebnim sadržajima i bonusima koje ne nudimo drugim slušateljima. To uključuje Q&A s voditeljem, pristup našoj online zajednici za razgovore i sugestije, raniji pristup novim epizodama, te slušanje bez reklama. Vaša financijska podrška će biti uložena u redovito objavljivanje i poboljšanje sadržaja, što znači da ćete imati ad-free iskustvo slušanja.

Uz Supporter članstvo za 7,99€ mjesečno, imat ćete pristup bonusima poput live Q&A-a, online zajednice, ranijeg pristupa novim epizodama i ad-free slušanja.

Ako želite biti onaj koji zaista cijeni naš rad onda imate i veće razine podrške!

Budite dio naše zajednice i pridružite nam se na putu prema višem životu. Hvala na vašoj podršci!

Više informacija na linku: https://www.patreon.com/humanlabpodcast

Human LAB Hub – Tvoja Ultimativna Fitness Zajednica